Categorii de Produse
Produse Promotionale
! Preturile afisate sunt calculate la cel mai recent curs valutar (EURO) stabilit de BNR. Pretul final va fi stabilit la cursul BNR din ziua facturarii comenzii.
Curs valutar BNR
in data 2021-11-27
1 Euro = 4,9491 Lei

Urmareste-ne pe Facebook si stai conectat cu toate informatiile si noutatile despre produsele noastre.
19,95
14,95 Euro
98,73
73,99 Lei
Adauga la Comanda
MMS MMS

MMS "TRAVEL" SOLUTION MINERAL 1:1

MMS Travel, MMS SOLUTION MINERAL, MMS cu Activator


Pachetul perfect pentru distrugerea de virusi, bacterii si ciuperci. Un flacon 50ml de clorit de sodiu 28%, plus o sticlă de soluție de acid sare marină (HCI-4%) pentru o acțiune rapidă. Raport de amestec 1:1

Dorim să vă informăm că noul activator ofera un nivel de calitate mult superior. Nu mai exista efecte secundare de orice fel, iar gustul și mirosul au devenit foarte usor de tolerat !

Pachetul contine: - 1 x 50 ml MMS. - 1 x Activator 50 ml de concentrația acidului clorhidric 4%. - Sticlele sunt sigilate si nu curg la transport. - Dozare foarte precisa cu picarator.
- Etichete diferite si dopuri de culori diferite pentru a nu se confunda intre ele. - Timp de activare mic (1 minut).

Pachetul perfect pentru distrugerea de virusi, bacterii si ciuperci. Un flacon contine 50ml de clorit de sodiu 28%, plus o sticlă de soluție de acid marine (HCI-4%) pentru o acțiune rapidă de aceiasi cantitate. Amestecarea se face cu un raport de 1:1 (o picătură de MMS pentru o picătură de activator)
Activatorul este superior calitativ, facut cu apa ionizata, pura! activarea dureaza un singur minut si apoi se poate utiliza. 

10-x-mms-travel-professional.jpg

--